Wimpers

Wimperextensions

Bent u het zat om elke ochtend te moeten denken aan het aanbrengen van mascara? Denk dan eens aan wimperextensions. Zo heb je weken lang plezier van mooie gekrulde, volle en zwarte wimpers.

Met deze wimpers kunt u ontwaken zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken. Uw wimpers worden mooier, langer, voller en zien er natuurlijk uit. Je kan met je wimpers zwemmen, douchen, sporten of naar het strand gaan zonder dat de wimpers van vorm veranderen of kleur verliezen. Wat betekent dat je geen last meer hebt van uitlopende mascara.

Wimperverlenging/extensions werkt eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met medische/chirurgische lijm. Het haartje is dikker aan de basis en wordt dunner aan het uiteinde. Ze kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. De periode dat de extensions blijven zitten hangt van jouw eigen groeicyclus af. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extension ook uitvallen. Als je wilt dat het netjes wordt bijgehouden raden wij aan na 3 à 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Bij beautystudio X-style hebben wij verschillende technieken waar u uit kan kiezen. Kies uit 1 by 1, volume glamour look 2/3D technologie of Russische volume.

Lash lift.

Wat is Lash Lift?

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting
  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
  • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig
Hoe het werkt

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd

Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten

Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

Lash lifting kennen wij nu natuurlijk allemaal, de perfecte manier om jou ogen sprekender te maken!

Maar nu kan jij dit ook met de wenkbrauwen! Heb jij moeite om jou wenkbrauwen in shape te krijgen en zo te houden?

Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Wij shapen en liften jou wenkbrauwen in de gewenste vorm en kleur. Dit resultaat blijft tot wel 6 weken zitten.

Wil jij dit nu ook ?

Maak dan nu jou afspraak voor de Brow Lift.

3 in 1 Body Shaping !!

Bij de body shaping behandeling gebruiken wij een apparaat die gebruikt maakt van infrarood, radiofrequentie en een bindweefsel massage doormiddel van een kop die vacuum op de huid komt en met rolletjes de huid een bindweefsel massage geeft.

Deze behandeling met rf en infrarood werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360⁰- aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Bij deze eerste kennismaking behandeling krijg je een uitgebreid consult en kan u kennis maken met deze behandeling. Zo kunnen wij kijken hoe het lichaam reageert op de behandeling en samen een plan trekken hoe wij jou lichaam naar het gewenste doel gaan krijgen !