Tanden bleken

Tanden bleken bij X-STYLE is pijnloos, snel, effectief en betaalbaar. Onze behandelmethode is geheel zonder risico en u kunt uw tanden professioneel laten bleken.Onze bleekgel is peroxidevrij.

Is tanden bleken veilig?

We gebruiken peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Waardoor wordt de kleur van mijn tanden bepaald?

Dit wordt bepaald door:

  • Genetische factoren.
  • Consumptie: eten-drink en rookgedrag.
  • Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek.
Hoe lang duurt een behandeling?

1 behandeling duurt circa 20-25 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geeft 1 VIP behandeling van 3 x 20 minuten een optimaal resultaat.