SkinPen

Bij Beautystudio X-Style zijn we trots om de Skin Pen van Bellus Medical te gebruiken voor onze micro-needling behandelingen. De Skin Pen is een geavanceerd apparaat dat op een veilige en precieze manier kleine microkanaaltjes in de huid maakt met behulp van steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen. Dit stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, wat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen (type 3) en elastine, wat nodig is voor het aanmaken en organiseren van effectieve weefselstructuren in de huid.

De Skin Pen is zeer effectief bij het behandelen van diverse indicaties, zoals (acne)littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes. Met de Skin Pen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren. Bovendien wordt de behandeling uitgevoerd zonder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd.

Bij Beautystudio X-Style werken we alleen met de beste producten en apparatuur om de beste resultaten te leveren. Daarom hebben wij gekozen voor de Skin Pen, die op therapeutische basis wordt gebruikt door artsen in klinieken om zichtbare resultaten te leveren. Na een behandeling met de Skin Pen zal uw huid steviger, voller en egaler zijn, en uw teint zal stralender en frisser zijn.

Maak vandaag nog een afspraak om de voordelen van deze unieke medische microneedling behandeling te ervaren.