Sienna x spraytan

Sienna X

Natural looking award winning sunless tan

De Sienna X producten hebben een top kwaliteit aan ingrediënten. Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen. De Sienna X spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur.

Een Sienna spraytan kan dezelfde resultaten geven als 10-14 dagen in de zon, maar zonder schadelijke effecten van UV-Stralen.

DHA is een kleurloze suiker en het actieve ingredient in de gekleurde oplossing die op je huid gesprayt gaat worden. Aangebracht met een gespecialiseerde lage druk spuitmachine,zorgt de DHA in combinatie met de eiwitten en aminizuren in je opperste huidlaag voor de ontwikkeling van een goud bruine kleur. De kleur die je op het moment van de behandeling ziet, is uitsluitend een geleidingskleur voor je spraytan specialist om te zien dat je huid gelijkmatig is bedekt. Je echte bruine kleur zal zich in 8-10 uur ontwikkelen en zie je na het douchen

Je spraytanbehandeling zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten,afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging,lifestyle en of je goed gescrubd bent voorafgaand aan de behandeling. Je tan vervaagd langzaam door de dode huidcellen van je opperste huidlaag.