Permanente Makeup

Je gezicht is je visitekaartje. Mooi zijn is een combinatie van binnen en buiten, een verzorgd uiterlijk, daar draait het om.

Mijn naam is Oxana Hermes en sinds 2012 ben ik permanente make-up artiest. Mijn filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen, zodat u er altijd goed uitziet. Laat uw gezicht weer stralen, op ieder moment van de dag. Het aanbrengen van permanente make-up is mijn passie geworden en ik ben elke dag blij dat ik mensen kan helpen om hun mooiste kant te laten zien.

Mijn opleiding heb ik bij Nederland gevolgd en na een paar maanden heb een intensieve vervolg opleiding in Moskou gevolgd. Ik laat me regelmatig in binnen en buitenland bijscholen om mezelf te blijven ontwikkelen, omtrent de nieuwste technieken en laatste trends in deze boeiende branche. We kennen allemaal permanente make-up op wenkbrauwen in verschillende technieken (ombre, hairstroke of combi techniek), eyeliner (wimperlijn, klassiek, advanced, met schaduw) en lippen (aquarel, vol lips, met strakke contouren of lippenstift effect) maar er is nu ook medische micropigmentatie.

Wat is medische micropigmentatie?

Bij medische pigmentatie ga ik met andere technieken en doelen aan het werk, u kunt denken aan tepelhof reconstructie, camouflage van littekens, vitiligo, schisis of alopecia acreata.

Een nieuwe set permanente make-up wordt in 2 behandelingen aangebracht zodat het eindresultaat er mooi en natuurlijk of decoratief en sprekend uitziet.

Met mijn oog voor detail, veelzijdigheid en creativiteit ben ik kenmerkend in mijn werk en streef ik naar perfectie. Bij mij kunt u terecht voor al uw permanente make-up behandelingen.

Ik ben door de GGD goedgekeurd en werk uitsluitend in een GGD gekeurde ruimte volgens de richtlijnen van Landelijke Centrum Hygiëne en veiligheid (LCHV).