Pedicure

Mediheel Pedicure

De periode van luchtige kleren, slippertjes en open schoenen is voorbij en worden ingeruild voor winterse truien en dichte schoenen. Veel vrouwen hebben de neiging om hun voeten alleen te verzorgen in de zomer, omdat hun voeten alleen dan voor anderen zichtbaar zijn. Maar een goede voetverzorging is juist van belang in de wintermaanden.

Het dragen van dichte schoenen kan leiden tot voetproblemen. Je voeten zitten hele dagen verstopt in een paar dikke sokken en warme laarzen. Maar het dragen van schoenen kan ook leiden tot eeltvorming of andere problemen met je voeten. Daarom adviseren we juist om je voeten tijdens de wintermaanden niet te vergeten.

Naast dat het van belang is om je voeten in een goede conditie te houden is het uiteraad ook heerlijk om je voeten af en toe extra te verwennen. Je voeten staan namelijk in nauw contact met de rest van je lichaam en ze brengen je toch altijd overal waar jij naartoe wilt.

Mediheel is een revolutionair nieuw voetverzorgingssysteem met 7 innovatieve producten die met elkaar samenwerken om de beste pedicure resultaten te behalen. Het vijlen en snijden van eelt moet verleden tijd worden. Wanneer je de voet namelijk te veel vijlt zal het lichaam een signaal krijgen om juist de huid te beschermen en daarom meer eelt aanmaakt. Een chemische peeling is daardoor ontwikkelt die een keratolytisch effect heeft die ervoor zorgt dat dode huidcellen verwijdert word op de hiel.

Combineer nu ook de mediheel met een gellak om de pedicure behandeling helemaal af te maken.

Mediheel+gellak €49,50