Pedicure

Pedicure

De periode van luchtige kleren, slippertjes en open schoenen is voorbij en worden ingeruild voor winterse truien en dichte schoenen. Veel vrouwen hebben de neiging om hun voeten alleen te verzorgen in de zomer, omdat hun voeten alleen dan voor anderen zichtbaar zijn. Maar een goede voetverzorging is juist van belang in de wintermaanden.

Het dragen van dichte schoenen kan leiden tot voetproblemen. Je voeten zitten hele dagen verstopt in een paar dikke sokken en warme laarzen. Maar het dragen van schoenen kan ook leiden tot eeltvorming of andere problemen met je voeten. Daarom adviseren we juist om je voeten tijdens de wintermaanden niet te vergeten.

Naast dat het van belang is om je voeten in een goede conditie te houden is het uiteraad ook heerlijk om je voeten af en toe extra te verwennen. Je voeten staan namelijk in nauw contact met de rest van je lichaam en ze brengen je toch altijd overal waar jij naartoe wilt.

Combineer nu ook de pedicure behandeling met een gellak om de pedicure behandeling helemaal af te maken.

Pedicure Behandelingen:

pedicure light: pedicure of gel polish

pedicure standaard: pedicure, verzorging van de nagels, afhalen van lak of gel polish

pedicure premium: pedicure, verzorging van de nagels, afhalen van lak of gel polish, nieuwe lak of gel polish aanbrengen

pedicure VIP: pedicure, verzorging van de nagels, afhalen van lak of gel polish, lak of gel polish aanbrengen, voedende voetenmasker, voetmassage.

wat houd pedicure en verzorgen van de nagels in?

pedicure is bij ons eelt verwijderen door middel van het verweken en het er daarna afhalen met een mesje en een vijl.

verzorgen van de nagels houd bij ons knippen/vijlen en daarna in model brengen, ook de nagel riemen naar achteren duwen en het netjes maken hoort bij de het verzorgen van de nagels.