Manicure

WAT IS SPA MANICURE?

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. De basis van een goede manicure wordt gelegd door professionele producten te gebruiken waarmee de behandeling afgestemd kan worden op elk huid- en nageltype. Bij ons in de salon wordt met een hoogwaardige en echovriendelijke productlijn gewerkt. Cuccio Naturale producten hebben elk een specifieke geur en bevat therapeutische oliën. Cuccio Naturale manicure is ontspannend met de aromatherapeutische geuren, brengt lichaam en geest (weer) in balans, kalmeert de huid en geeft een prachtig eindresultaat.

Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden. Door een regelmatige manicurebehandeling zal de huis van uw handen en de kwaliteit van uw nagels zeer zeker vooruit gaan. Voor het beste resultaat zou een manicure behandeling een keer in de 4 tot 6 weken gedaan moeten worden.

De manicurebehandeling kan uitgebreid worden met een paraffinebehandeling en kleur lak.

PARAFFINEBEHANDELING

Uw handen worden ondergedompeld in een warme, wasachtige stof (paraffine), waardoor zich een soort waslaagje om uw handen vormt. Om de warmte goed vast te houden, krijgt u dunne plastic handschoenen aan met daar overheen badstofhandschoenen. De warme paraffine opent de poriën, zodat afvalstoffen worden verwijderd. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, waardoor de elasticiteit en structuur van uw huid verbetert. Er vindt een dieptereiniging plaats die uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk geeft. Na een paraffinebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan!