Lichaamsverbetering

Bellabaci cupping massage

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm.

Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar vast zittende spieren en huid.

De bellabaci massage is voor meerdere doelstellingen geschikt , het meeste gebruiken wij bellabaci voor cellulite massage. Maar de bellabaci massage is ook erg goed voor de spieren , dus kunt u ook de ontspannende bellabaci rug massage boeken bij ons in de salon !

Hoe wordt bellabaci ervaren ?

Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie.

Wilt u het het beste resultaat? Ons advies is om deze behandeling 2 a 1 keer in de week te doen.

U kunt deze behandeling ook in kuren krijgen. Kuur van 6x of kuur van 12x.

3 in 1 Body Shaping !!

Bij de body shaping behandeling gebruiken wij een apparaat die gebruikt maakt van infrarood, radiofrequentie en een bindweefsel massage doormiddel van een kop die vacuum op de huid komt en met rolletjes de huid een bindweefsel massage geeft.

Deze behandeling met rf en infrarood werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360⁰- aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Kom jij ook voordelig profiteren van de 1e body shaping behandeling.

Bij deze eerste kennismaking behandeling krijg je een uitgebreid consult en kan u kennis maken met deze behandeling. Zo kunnen wij kijken hoe het lichaam reageert op de behandeling en samen een plan samenstellen hoe wij jou lichaam naar het gewenste doel gaan krijgen !