IPL/Laser behandelingen

Waarom kiest u voor een IPL SHR Laser behandeling???

Een laser werkt met verschillende golflengtes en daarbij behorende nanometers. Met het instellen van de juiste nanometers kunnen wij met een laserapparaat bijna elk huidprobleem behandelen. Denk hierbij aan striae, pigmentvlekken, ouderdoms- en steelwratjes, ongewenste overbeharing, couperose, littekens, huidverjonging en huidverbetering. Met laserapperatuur kan de huid doeltreffend en veilig worden behandeld. Aangezien de nanometer van de laser zo wordt ingesteld dat het alleen het doelchromofoor (het huidprobleem) pakt en niet de omliggende weefsels en huid. Omdat u na een laserbehandeling erg dient op te passen met de zon, is de winter de meest geschikte periode voor een laserbehandeling.

Een laser kan dus werken op ongewenste overbeharing. Bij overbeharing is het doelchromofoor pigment. Door middel van nanometer ingesteld op het doelchromofoor pigment, wordt het pigment van het haar in zeer korte tijd snel opgewarmd. De haar de daar onderliggende haarwortel verbrand en wordt vernietigd. Na ongeveer 14 tot 21 dagen laat deze los en valt de haar uit. Resultaat is dus snel zichtbaar. Door de verschillende haargroeifasen zal het nodig zijn de behandeling een aantal keren te herhalen om permanente haarvermindering te bereiken. De apparatuur is ook geschikt voor de gevoelige huid omdat hij zich alleen richt op het pigment van de haar en de huid verder ontziet. Zodoende wordt er geen schade aan je huid toegebracht.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en vanaf februari kunt u bij ons terecht voor deze nieuwe behandeling. Uiteraard geven wij u dan ook meer informatie over.