Hyaluron fillers

Hyaluron fillers behandeling

In onze salon werken we met 2 methodes om deze behandeling uit te voeren, met de hyaluron pen en de mesogun Pistor Elions. Afhankelijk van het te behandelend gebied en wensen van de klant word hier tussen een keuze gemaakt

Het is eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de Hyaluron pen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af en krijgen we rimpels.

Hoe werkt het?

Het systeem heeft een zogenaamd SILENT SHOT systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt. Onder hoge druk (800km ph) wordt het hyaluronzuur onder de huid ingespoten.

De snelheid waarmee het hyaluronzuur onder de huid wordt geschoten met behulp van perslucht, is zo snel dat de naaldloze behandeling bijna pijnloos is.

De Hyaluron Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen en rimpels te bereiken evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur.

Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.

Door een sproei effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld.

Snelle Volume Boost

Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond gebeurd naaldloos en zeer snel.

Langdurig of juist kortdurend resultaat?

Wilt u het eerst uitproberen, kies dan voor de kortdurende hyaluronzuur. Deze variant is na 4 tot 6 weken afgebroken door het lichaam.

Als u weet wat u wilt kunt u ook kiezen voor de langdurige hyaluronzuur. Deze variant wordt pas na gemiddeld 6-8 maanden door het lichaam afgebroken.  Er word uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit hyaluronzuur.

Water drinken.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen.

Dus voor een optimaal resultaat:

  • Water drinken.
  • niet sporten(48uur),
  • geen sauna,ivm overmatig zweten.

Hyaluronzuur huidverbetering 4-6 weken