Huidverbetering gezicht

Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een effectieve behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen. Wij voeren deze behandeling uit met een microneedling pen. Met deze pen worden werkzame stoffen, in de vorm van een vloeistof, op je huid aangebracht. Vervolgens brengt de microneedling pen de gekozen serum in je huid met kleine gaatjes.

Door deze serums wordt het natuurlijke genezingsproces van je huid geactiveerd. De behandeling stimuleert de productie van nieuw collageen en maakt je huid glad en egaal. Je huid wordt van binnenuit hersteld en opgevuld waardoor rimpels, (acne) littekens, pigmentvlekken, striae, grove poriën of een doffe huid verminderen.

Onze schoonheidsspecialist behandelt altijd het gehele gezicht, omdat je de gehele conditie van je huid wilt verbeteren en niet enkel plaatselijk. Er kan uiteraard wel extra aandacht geschonken worden aan een specifiek gedeelte van het gezicht. Naast het gezicht, is de behandeling van overige lichaamsdelen ook mogelijk zoals hals, decolleté, handen en benen.

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling is geschikt voor het verminderen van huidproblemen, maar ook als je een gezonde huid wilt behouden.

Resultaat van microneedling

Na een eerste behandeling is huid rood, vanaf ongeveer twee dagen na de behandeling zal je zien dat je huid meer glanst. Na een tweede behandeling is je huid zacht en egaal en bij een derde en vierde behandeling verminderen littekens en fijne lijntjes.

Diamond microdermabrasie

is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en gelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.

Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd /gestimuleerd en Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling !

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van diamanten kopje de dode huidcellen van de opperhuid versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een gladde huid tevoorschijn.

Oxygeneo

Microdermabrasie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverbetering. De OxyGeneo methode is een sterke verbetering van de huidige microdermabrasie behandeling die de nadelen van deze behandeling voorkomt.

De voordelen van OxyGeneo ten opzichte van microdermabrasie zijn:

 • Resultaat in 15 minuten
 • Geen hersteltijd
 • Geen beschadiging van de huid

Of u nu een jonge huid heeft of een rijpe huid, huidproblemen kunnen bij iedereen voorkomen. Een onzuivere huid op uw gezicht of lichaam hebben diverse oorzaken. OxyGeneo is dé oplossing om uw huidproblemen te verminderen. Dit krachtige alternatief voor de microdermabrasie behandeling is een geheel pijnloze behandeling om op korte termijn een gezonde en stralende huid te hebben.

Heeft u last van:

 • Acne Vergrote poriën Vermoeide huid
 • Littekens Futloze huid Vlekkerige huid
 • Fijne rimpeltje Beginnende rimpels Littekenweefsel
 • Grauwe huidskleur Verouderde huid Verstopte poriën
 • Grove poriën Striae
Waarom OxyGeneo?

OxyGeneo zorgt voor: Met de behandeling van OxyGeneo krijg je de huid die je altijd al wilde hebben. Een gezonde en stralende huid die er weer jong uitziet.

 • Minder acne
 • Een gladdere huid
 • Betere huidstofwisseling
 • Minder rimpels
 • Minder vlekjes
 • Vervaagde littekens

Maak een afspraak en ontdek wat OxyGeneo voor u kan betekenen. Uw huid zal van te voren bekeken worden zodat u de behandeling krijgt die perfect bij uw huid past. Met het advies op maat verlaat u de salon met een stralende, egale huid

Oxygeneo behandeling voor volume en huidversteviging

OxyGeneo behandeling voor direct een mooi resultaat. Vermindering van stevigheid van de huid en zie je de eerste eerste rimpels ontstaan? Maak dan snel een afspraak voor de combinatie behandeling OxyGeneo en TriPollar. Oxygeneo geeft ook mooie resultaten bij huidproblemen als acne en pigment.

OxyGeneo behandeling

De OxyGeneo behandeling is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

De OxyGeneo behandeling in stappen

 1. Exfoliatie: verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag
 2. Infuse: insluizen van werkstoffen
 3. Oxygenate: verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
 4. Tripollar: voor de verstrakking en lifting van de huid

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

OxyGeneo uitbreiding met Tripollar

TriPollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. TriPollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden. Ook is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met alleen de TriPollar functie.

Dit doet de OxyGeneo behandeling voor jouw huid

 • stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
 • meer resultaat in minder tijd
 • geeft de huid een peeling exfoliatie zonder hersteltijd
 • super anti-aging werking
 • direct een stralende huid
 • geeft de huid een betere hydratatie
 • de huid krijgt een egale en frisse uitstraling
 • geeft de huid meer volume
 • vermindert oppervlakkige pigmentvlekken
 • stimuleert de aanmaak van collageen
 • vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • verbetert de huidstructuur
 • grove poriën worden fijner

PRX-T33 NO-NEEDLE-SKIN-BOOSTER

Is uw huid dof, vermoeid, verslapt of heeft u last van een verouderde, droge huid? Dan is de PRX-T33 peeling de perfecte methode om uw huid een oppepper te geven. De peeling geeft direct een zichtbaar effect.

Deze peeling is geschikt voor mannen en vrouwen van diverse leeftijden. Het verwijderd littekens, egaliseert de huidstructuur, voorkomt huidveroudering en striae, revitaliseert de huid, voorkomt verslapping huid en decolleté. Een voordeel van de behandeling is dat het maar ±15 minuten duurt. Eén nog groter voordeel is dat je na de behandeling zo de deur weer uitkan, je hebt namelijk geen last van schilfering. Ook nog een grote voordee, dat deze behandeling niet seizoensverbonden is en kan in zommermaanden ook uitgevoerd worden. Na een kuurverband van gemiddeld 4-6 behandelingen bereik je een optimaal effect. Na elke behandeling wordt de huid beter. Rimpels en verslapping zijn minder zichtbaar en je huid ziet er voller,gladder en steviger uit.

Elektrisch Ontharen en Coaguleren van Vaatjes

Het coaguleren van vaatjes doen wij al, maar wij willen alleen het beste voor onze klanten en zijn tijdens onze zoektocht tegen een betere en verfijnender methode aangelopen. Om deze reden hebben wij een nieuw apparaat aangeschaft! Hiermee kunnen wij dus nog mooier de vaatjes in het gelaat verwijderen, afkomstig van bijvoorbeeld couperose.

Elektrisch Ontharen

Maar zoals de titel al zegt, kunnen wij hiermee niet alleen de vaatjes verwijderen. Maar ook elektrisch ontharen! Elektrisch ontharen is een methode van definitief haarverwijderen bij grijze, blonde en rode haren. Door het ouder worden krijg je helaas steeds meer haar in het gelaat, sommige haren kunnen helaas niet door de laser verwijderd worden aangezien ze grijs, blond of rood zijn. Maar ook deze haren kunnen wij nu verwijderen middels elektrisch ontharen!

Wilt u van u vaatjes/haartjes in het gezicht af? Of wat meer informatie over de behandeling? Boek dan nu gauw een afspraak!

Micro meso / Mesotherapie

We hebben al jaren prachtige ervaringen met micro/meso (mechanische methode) in onze salon en nemen de stap om meer comfort en nauwkeurigheid aan onze klanten te bieden. De Pistor Eliance Mesogun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om een product in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten.

Dr. Michel Pistor ontwikkelde mesotherapie in Frankrijk in 1952, de werkwijze wordt wereldwijd toegepast om cellulitis te reduceren en huidverjonging te stimuleren. Huidverjonging kan gestimuleerd worden door het verhogen van de biosynthetische capaciteit van de fibroblasten door een optomaal fysiologisch milieu te creëren, vergroting van de cellulaire activiteit en stimuleren van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur, dit alles leidt tot een verhoogde stevigheid, verbeterde kleur en hydratatie van de huid.

Micro-mesotechniek is gebaseerd op het direct inbrengen van actieve lichaamseigen stoffen in de huid met hele fijne micronaaltjes. Voor de toepassing met micro-mesotechniek wordt gewerkt met een klein naaldje dat 0,5-2 mm diep in de huid geprikt wordt om directe werkstoffen af te leveren op de plekken waar behandeling nodig is. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en of opvullend effect kunnen geven is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

Indicaties
 • verslapte, rijpere huid
 • futloze huid
 • fijne lijntjes en rimpels
 • volumeverlies
 • littekens
Waarom mesotherapie?
 • Werkstoffen worden op gecontroleerde wijze in de dermis afgegeven.
 • Veiliger dan micro-needling door minder beschadiging van de epidermale en dermale verbinding.
 • Levert bouwsteen aan de fibroblasten voor de aanmaak van o.a collageen en elastine.
 • Herstelt de NMF.
 • Zorgt ervoor dat met andere huidverbeterende technieken meer resultaat wordt behaald.

De resultaten worden langzaam bereikt bij 3-6 behandelingen gedurende ongeveer 4-6 maanden.

Elektro-coagulatie & Elektisch ontharen

Elektro-coagulatie is een behandelmethode waarbij met een minuscuul naaldje, stroom in het bloedvat wordt gebracht, waardoor aan de punt van de naald grote warmte ontstaat. Hierdoor stollen de eiwtitten in het bloedvat, waarna het bloedvat verschrompelt. Deze therapie kan toegepast worden bij:

 • Teleangiectasieen
 • Couperose
 • Spidernaevi
 • Bloedblaasjes
Waarom elektrisch ontharen?

Tijdens de behandeling wordt er steeds een minuscuul naaldje in het haarzakje geplaatst om dit vanaf het beginpunt te kunnen vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Deze behandeling is geschikt voor als u stugge haren in het gelaat heeft, maar ze zijn niet gepigmenteerd. Dus de laser kan de haartjes niet verwijderen