HIFU

Wat is een HIFU-behandeling?

Een HIFU-behandeling staat voor High-Intensity Focused Ultrasound. Het is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van hoogfrequente geluidsgolven om de huid te liften en te verstrakken. Het is een veilige en effectieve manier om de tekenen van veroudering aan te pakken zonder chirurgische ingrepen.

Een HIFU-behandeling maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven om de huid te verstrakken en te liften. Tijdens de behandeling wordt een speciale applicator op de huid geplaatst en worden er geconcentreerde geluidsgolven diep in de huid gestuurd. Deze geluidsgolven veroorzaken microverwondingen in de diepere lagen van de huid, waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

De behandeling kan worden toegepast op verschillende gebieden, waaronder het gezicht, de hals, de kaaklijn en de wenkbrauwen. Na de behandeling kan de huid licht rood en gezwollen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. Het duurt enkele weken voordat de volledige resultaten van de behandeling zichtbaar zijn, omdat het lichaam tijd nodig heeft om nieuw collageen aan te maken.

Door het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie kan een HIFU-behandeling op een natuurlijke manier helpen om de huid te verstrakken en te liften, zonder dat er injecties of chirurgische ingrepen nodig zijn. Dit maakt het een populaire keuze voor klanten die op zoek zijn naar een niet-invasieve manier om de huid te verjongen en te verbeteren.

Waarom moet je deze behandeling bij mij boeken?

Als je op zoek bent naar een niet-invasieve manier om de tekenen van veroudering aan te pakken, dan is een HIFU-behandeling bij mij de perfecte keuze. Ik ben opgeleid en gecertificeerd om deze behandeling op de juiste manier uit te voeren, en ik maak gebruik van de meest geavanceerde apparatuur op de markt.

Mijn HIFU-behandelingen zijn niet alleen veilig en effectief, maar ze zijn ook gepersonaliseerd op basis van jouw unieke behoeften en doelen. Na een consultatie zal ik een behandelplan opstellen dat speciaal voor jou is ontworpen, zodat je de beste resultaten krijgt.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw HIFU-behandeling en ervaar de voordelen van een strakkere, jonger uitziende huid! Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of als je meer informatie nodig hebt.

HIFU is geschikt voor mannen en vrouwen en voor elke huidskleur

Mensen die deze behandeling kunnen onder gaan zijn:

  • Vage kaaklijnen
  • Neus/lippen-plooi
  • Dubbele kin
  • Slappe hals
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ongemakkelijke teint of structuur
  • Slappe oogleden en wenkbrauwen

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Direct na de behandeling is vaak direct verstrakking van de huid zichtbaar en het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 a 3 maanden.

Tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd.

De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën en een stevigere huid zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.