Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon we werken met  ZO Skin Health Obagi  en Janssen Cosmetics producten ik zal uitleggen waarom deze merk ons hart veroverde.

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn begonnen met het werken met de huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health Obagi! Deze producten worden wereldwijd vertrouwd door huidspecialisten, dermatologen en artsen in klinieken vanwege hun effectiviteit in het verbeteren van de huidconditie.

Wat deze producten zo uniek maakt, is dat ze zijn ontwikkeld door Dr. Zein Obagi, een wereldberoemde dermatoloog en huidverjongingsspecialist. Dr. Obagi heeft meer dan 35 jaar onderzoek gedaan naar de huid en heeft een revolutionaire aanpak ontwikkeld om de huid te verbeteren en te verjongen.

De producten van ZO Skin Health Obagi bevatten hoogwaardige ingrediënten die zijn geformuleerd om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Ze zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, veroudering, hyperpigmentatie en rosacea. Deze producten zijn op therapeutische basis en worden zeer vaak door artsen in klinieken gebruikt om zichtbare resultaten te leveren.

Door deze producten te gebruiken, kan de huid er helderder, egaler en jeugdiger uitzien. We zijn trots om deze producten aan te bieden en we geloven dat ze de perfecte aanvulling zijn op onze bestaande behandelingen. Onze huidspecialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw huidtype en -conditie, en om je te begeleiden bij het gebruik ervan om de beste resultaten te bereiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

JANSSEN COSMETICS besteedt met name aandacht aan:

De kwaliteit van de producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheidonderzoek.

Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.

Wat zijn cosmeceuticals nou precies?

Cosmeceuticals is een bijzondere en unieke vorm van cosmetiche producten en kan eigenlijk worden gezien als een huwelijk tussen cosmetica en farmaceuticals.

Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediënten.

Cosmetica moeten altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook zo veel mogelijk moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.

De toepassing van een cosmeceutische product is anders dan een farmaceutische product. Cosmeceutische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medische product de duur van toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid JANSSEN COSMETICS zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

JANSSEN COSMETICS biedt met de Cosmeceuticals een groot aantal individuele huidbehandelingen aan, die uitsluitend door schoonheidsspecialisten in schoonheidssalons of -instituten worden uitgevoerd. Doel hiervan is de huidverzorging in schoonheidssalons te ondersteunen met een nieuwe generatie innovatieve producten. De aandacht gaat hierbij met name uit naar de actieve bestanddelen en behandelingsmethoden.

U kunt kiezen uit een bijpassende salonbehandeling Light, Standaard, Premium of VIP en kiezen uit een breed assortiment producten voor thuisgebruik.

Ik zie U graag bij ons in behandelstoel dan kunt U deze behandelingen zelf ervaren en verliefd worden op Janssen Cosmetics producten.