Permanente make-up

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up. En dat is niet verwonderlijk. Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal dus bij het  sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen.

Permanente make-up bestaat al heel lang, maar wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Dat komt door de toenemende kwaliteit van apparatuur en pigmenten en doordat er steeds meer kan. Denk aan nieuwe technieken als hairstroke en full lips.                                                  

Maar let op: opleiding en ervaring zijn van grote invloed op het eindresultaat! Kies dus altijd voor ervaring en kwaliteit!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet.

Vakmanschap                                                                                                                                                                                                                                

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Nouveau Contour specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

ggd-keuring

 

 41419_BIOTEK_MASKIN_med_pluma___stiluspenn__komple_2

 

 

 

 

terug