Nagelbijters

Kunstnagels worden vaak gezien als een vorm van uiterlijke verzorging, maar voor nagelbijters kunnen kunstnagels een uitkomst zijn. Als u nagels bijt kent u het probleem als geen ander. Handen worden vaak verborgen gehouden zodat niemand uw afgebeten/gekloven nagels kan zien. Uw nagelbed is beschadigd waardoor infecties kunnen ontstaan. Al met al een zeer vervelend probleem. De perfecte uitkomst is acryl of gelnagels. De verstevendige laag bemoeilijkt het nagelbijten. Heeft een natuurlijk effect en de nagels zien er verzorgd en gezond uit.

Ik adviseert U welk systeem (gel/acryl) het beste bij u past. Na de eerste behandeling komt u na één week voor controle en eventueel bijwerken terug. Eén week later weer controle en bijvullen en dan na 2 weken opnieuw een controle en opvullen. Ten slotte wordt besproken hoe de verdere behandelingen voort gezet kunnen worden. Ook geschikt voor mannen die van het nagelbijten af willen.

 Van U kant is er enige zelfdiscipline nodig om samen met mij te werken aan mooie en verzorgde nagels.

 

NAGELBEDVERLENGING

Een nagelbedverlenging wordt meestal gebruikt bij nagelbijters, omdat die meestal letterlijk hun nagel weg hebben gebeten en daardoor is er vaak een groot gedeelte van het nagelbed bloot komen te liggen, in dit geval wordt er vaak een dekkend nagelbed roze kleur acryl of gel gebruikt om er weer een geheel van te maken. Bij nagels met een korte/kleine nagelplaat en die een french (wit randje) willen wordt er soms ook wel voor een nagelbedverlenging gekozen omdat dit een mooiere verhouding tussen nagelplaat en de witte rand geeft.

terug