Manicure

WAT IS SPA MANICURE?

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. De basis van een goede manicure wordt gelegd door professionele producten te gebruiken waarmee de behandeling afgestemd kan worden op elk huid- en nageltype. Bij ons in de salon wordt met een hoogwaardige en echovriendelijke productlijn gewerkt. Cuccio Naturale producten hebben elk een specifieke geur en bevat therapeutische oliën. Cuccio Naturale manicure is ontspannend met de aromatherapeutische geuren, brengt lichaam en geest (weer) in balans, kalmeert de huid en geeft een prachtig eindresultaat.

Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden. Door een regelmatige manicurebehandeling zal de huis van uw handen en de kwaliteit van uw nagels zeer zeker vooruit gaan. Voor het beste resultaat zou een manicure behandeling een keer in de 4 tot 6 weken gedaan moeten worden.

De manicurebehandeling kan uitgebreid worden met een paraffinebehandeling en kleur lak.

 

PARAFFINEBEHANDELING

Uw handen worden ondergedompeld in een warme, wasachtige stof (paraffine), waardoor zich een soort waslaagje om uw handen vormt. Om de warmte goed vast te houden, krijgt u dunne plastic handschoenen aan met daar overheen badstofhandschoenen. De warme paraffine opent de poriën, zodat afvalstoffen worden verwijderd. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, waardoor de elasticiteit en structuur van uw huid verbetert. Er vindt een dieptereiniging plaats die uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk geeft. Na een paraffinebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan!

 

SPA CAVIAR MANICURE

De spacaviar manicurelijn biedt u een aantal unieke voordelen: Direct zichtbaar resultaat, verheldering van de huidstint,  Verjongend en verstevigend en een ultieme verzachting en verzorging.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen.

Soothing Caviar hand treatment ( 10 min.)  Een korte manicure waarin de nagel en de nagelriemen verzorgd worden. Dankzij gepatenteerde formule van de Nail & Cuticle Treatment nemen de sterkte en flexibiliteit van de natuurlijke nagel toe. Als afsluiting een hydrate & protect crème. Deze behandeling is geschikt voor alle nagel en huid types.

Vitality treatment ( 20 min.) Een manicure waarin de nagelriemen, nagels en handen aan bod komen. Hierbij wordt de Soothing Caviar hand treatment aangevuld met een hand scrub. Deze verwijdert dode huidcellen, herstelt de huid, kalmeert en verjongt. Als afsluiting een ontspannende handmassage die de huid hydrateert en beschermd.

The Richness of Caviar treatment ( 35 min.) Ultieme luxe behandeling waarbij u een gehele anti-aging behandeling krijgt. De Vitality treatment breiden we uit met een Anti-aging & Firming Serum en de hand mask waardoor de handen zijdezacht aanvoelen. Ook hier als afsluiting een ontspannende handmassage.

terug