Ultimate revitalising method:

Wanneer u alleen het beste van het beste zoekt, kiest u voor een combinatie van de beste apparatuur: microdermabrasie in combinatie met het insluizen van de meest werkzame stoffen op hoog niveau. Uw huid wordt actief vernieuwd terwijl het een enorme boost krijgt door de werkstoffen die wij tot onze beschikking hebben.

Behandeling

Reiniging, microdermabrasie, mesotherapie of zuurstoftherapie (keuze aan de hand van huidanalyse), serum, oogcrème en dagverzorging met de luxe Mature Skin van Janssen Cosmetics.

TIJDELIJKE AANBIEDING

1   behandeling        € 99

5   behandelingen    € 475

10 behandelingen    € 925


Diamond microdermabrasie:

Is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en gelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. In kuurverband van enkele weken 1x per week of als extra oppepper . Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd /gestimuleerd en Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling!

Efficiënt voor de behandeling van :

Huidveroudering / Rimpels / Littekens /Strie/ Grove poriën / uitgedoofde Acné / Pigmentvlekken/Zonneschade / Rokershuid en bij verlies van elasticiteit.

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van diamanten kopje de dode huidcellen van de opperhuid versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een gladde huid tevoorschijn.

1   behandeling        € 75

5   behandelingen    € 360

10 behandelingen    € 695 (inclusief bijhouden na kuur)

 

 

 

 


Mesotherapie: huidverjonging zonder naalden

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. Mesotherapie, ook wel ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid.

Hoe werkt mesotherapie

Door middel van de Mesotherapie apparatuur worden korte, onschadelijke elektro-impulsjes op de cellen en het weefsel geflitst. Zo worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultra-kleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en kan zo veel meer microfijne, werkzame stoffen opnemen. Deze meso-werkzame stoffen brengen we in grote hoeveelheden in de dieper gelegen huidlagen in; ongeveer drie keer zoveel als bij cosmetische injecties. Hier komen geen naalden bij aan te pas.

Behandeling

Reiniging, peeling, mesotherapie, serum, oogcreme en dagverzorging met de luxe Mature Skin van Janssen Cosmetics.

1   behandeling        € 40

5   behandelingen    € 185

10 behandelingen    € 345

 

 

 

 


Zuurstoftherapie:

is een pijnloze behandeling waarbij onder lichte druk van zuurstof een serum van hyaluronzuur, uit A, C, E en groene thee in de huid wordt gebracht. Deze bestanddelen zijn belangrijk bij het opnieuw kunnen vormen van collageen (stevigheid).

Het directe resultaat is een gladdere huid met meer volume en stevigheid. Een optimaal gehydrateerde huid (hyaluronzuur) die minder lijntjes heeft en er minder vermoeid uitziet. De huid straalt en in kuurvorm wordt collageen optimaal opgebouwd.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een gepatenteerd anti-verouderings- en anti-bacterieel serum in combinatie met zuivere zuurstof. Beiden worden onder hoge druk in de lederhuid geblazen. Geen enkel ander systeem kan dezelfde onmiddellijk zichtbare resultaten behalen. De oorzaak hiervan ligt in de hoeveelheid druk die gegenereerd wordt door de ‘Oxygen concentrator’ die een hoge druk creëert zodat het puncture jet systeem optimaal kan worden gebruikt.

Behandeling

Reiniging, peeling, zuurstof therapie, serum, oogcreme en dagverzorging met de luxe Mature Skin van Janssen Cosmetics.

1   behandeling         € 40

5   behandelingen     €185

10 behandelingen     € 345