Acryl – of gelnagels

IMG_7840Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poedersysteem. Wanneer de acrylpoeder met “liquid” wordt samengevoegd ontstaat een chemische reactie met als gevolg een zachte substantie. Deze bolvormige brei wordt met een penseel op de nagel aangebracht. Binnen een aantal minuten wordt de acryl substantie hard. De acrylnagels zijn volledig uitgehard na ongeveer 48 uur. Het voordeel van acrylnagels boven gel nagels is dat u niet onder de UV lamp hoeft.

 
Gelnagels

Het aanbrengen van gel nagels verloopt ongeveer hetzelfde als bij de acrylnagels. Het belangrijke verschil zit hem in de producten waarmee de nagels worden verstevigd of verlengd. Anders dan bij acrylnagels worden gel nagels uitgehard onder een UV-lamp. Gel een stroperige substantie hard uit onder invloed van UV-licht. Gelnagels verspreiden minder geur dan acrylnagels.

Nadat de kunstnagels kort zijn uitgehard worden ze gevijld en kunnen ze op verschillende manieren worden afgewerkt. Naturel, french manicure (=wit randje), nail art, naildesign of permanent nailcolors… de mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd.

 

Nail art

Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gel- en/of acrylpoeder. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.

 

Nabehandeling

Nadat een set kunstnagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken dient de kunstnagels opgevuld te worden. De oude laag acryl of gel wordt gevijld en een nieuwe laag acryl of gel wordt toegevoegd.

Garantie op uw nagels

Op uw nieuwe kunstnagels word door nagelstudio een garantie afgegeven. De garantie op uw kunstnagels geldt een week. Als uw nagels binnen een week buiten uw schuld om niet goed zitten dan worden de nagels kosteloos gerepareerd.
Om van de garantie op uw kunstnagels gebruik te kunnen maken moeten u wel aan onderstaande voorwaarden voldoen:

• U heeft uw nagels niet gebruik als gereedschap voor in huis, bijvoorbeeld bij het schoonmaken of bij het open van een verpakking.

• U gebruik geen medicijnen die van invloed zijn op de gesteldheid en hechting van uw nagels.

• U bent 18 jaar of ouder. Bij een leeftijd onder 18 jaar hechten de kunstnagels minder goed aan het nagelbed.

• U bent geen nagelbijter.IMG_8687

• De schade aan uw nagels is niet toegebracht door derden.

• Bij zichtbare slechte verzorging van de nagels is garantie ook uitgesloten.

terug