Cryo behandeling

TS Cryo

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Niet alleen verlies je hierdoor centimeters, ook de huid ziet er steviger en strakker uit.

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen!

Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen.

Je kunt vaak al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen.

Als je enkel gebruik maakt van het apparaat kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

Vraag vrijblijvend advies bij onze specialisten langs in de salon voor meer informatie, of boek snel een behandeling.

Manuele cryotherapie

Hoe werkt cryolipolise behandeling?

Met cryolipolise behandeling wordt heel lokaal vetweefsel afgekoeld tot minimaal -9 graden. Vetcellen in het lichaam zijn het vatbaarst voor warmteverlies. Door deze bevriezing van de vetcellen geheel plaatselijk uit te voeren wordt een afbraak van vetcellen gecreëerd.

Voor wie geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor gezonde volwassen mannen en vrouwen, met lokale vetophopingen. Belangrijk is om een gezond BMI te hebben, realistische verwachtingen en bereid zijn om een gezond en actieve levensstijl te behouden. Vetcellen worden door deze behandeling bevroren en uiteindelijk door het lichaam afgebroken. Wordt er echter weer begonnen met een ongezond levensstijl dan is het resultaat helaas niet langdurig.

Direct na de behandeling kan het gebied wat beurs aanvullen en rood. Dit gevoel neemt binnen enkele uren af. Voordeel van de behandeling is dat er geen hersteltijd nodig is en dat de dagelijkse werkzaamheden meteen hervat kunnen worden. Normale bijverschijnselen die soms één tot twee wijken kunnen aanhouden zijn: een verdoofd gevoel, jeuk, lichte verkleuring of zwelling van de huid.

Wilt u ook graag voor de zomer van u vetophopingen af? Of bent u aan het afvallen en heeft u een laatste zetje nodig? Bel of kom gauw langs voor een proef behandeling met aansluitend een intake. Minimaal 3-6 behandelingen en resultaat vanaf 3 weken zichtbaar!