Waveshape

INNOVATIEF, PIJNLOOS, VEILIG EN EFFECTIEF 3 TECHNIEKEN IN 1 APPARAAT

Elektrolipolyse Elektrostimulatie Ultrasound alle voordelen op een rij Elimineert plaatselijk overtollig vet vermindert cellulite ( sinaasappelhuid ) activeert het metabolisme verhoogt de vetverbranding en cel uitwisseling verbetert de afvoer van afval en gifstoffen verbetert de lymfestroom en microstimulatie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronuur,

De duur van een behandeling is 55 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag De Body Shape behandeling kan op alle lichaamsdelen (uitgezonderd vrouwenborsten) waar ophopingen van vet en vocht voorkomen worden ingezet.

ULTRASOUND De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en worden omgezet in warmte en trillingen (thermisch en mechanisch effect). Dit stimuleert de lokale vetverbranding (door de triglyceride om te zetten in vetzuren en glycerol). Vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen.

ELEKTROSTIMULATIE Elektrogolven dringen door tot in de huid, in het vetweefsel, het bindweefsel en de spiermassa en stimuleert de bloedcirculatie en de lymfestroom. Hierdoor ontstaat o.a. een betere vetverbranding en omvangvermindering.

ELEKTROLIPOLYSE Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het meta-bolisme (stofwisseling) van de cel door het elektrische veld welke door de beide elektrodes wordt opgewekt. Cellulite bevindt zich op de slecht door- bloede gebieden zoals de heupen, maag, dijen en knieën, hierop kan elektrolipolyse dus zeer effectief worden toegepast. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvalstoffen.

De Body Shape methode is in kuurvorm en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van uw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.