Aqua Facial

Wat is Aqua Facial?

De Aqua Facial-behandeling is een niet-invasieve en veelzijdige huidverzorgingsbehandeling die de huid revitaliseert en verfrist. Het proces begint met het grondig reinigen van de huid om onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige oliën te verwijderen. Vervolgens wordt een zachte peeling toegepast om de huidtextuur te verbeteren en onregelmatigheden te verminderen.

Het meest opvallende kenmerk van de Aqua Facial is het gebruik van gecontroleerde waterdruk om diep in de poriën te reinigen en tegelijkertijd een hydraterende en verzorgende oplossing toe te voegen. Deze oplossing bevat vaak antioxidanten en hyaluronzuur, wat de huid voedt en hydrateert.

Tijdens de behandeling worden ook zuigkracht en extractie toegepast om verstopte poriën en mee-eters te verwijderen, waardoor de huid een gladdere en helderdere uitstraling krijgt. Ten slotte wordt de huid verzegeld met een beschermende serum om de vernieuwde huid te voeden en te beschermen tegen toekomstige schade.

De Aqua Facial-behandeling staat bekend om zijn directe resultaten, waaronder een frissere teint, verfijnde huidtextuur, hydratatie en een jeugdige uitstraling. Het is geschikt voor verschillende huidtypes en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve en effectieve manier om hun huid te verbeteren.

.